De mooiste bloemen voor lenteboeketten

Hoera! We hebben de koude winter weer overleefd. De gezellige, warme lente breekt eindelijk weer aan. En wat is één van de eerste dingen die we doen in de lente? Precies. Prachtige boeketten bloemen in huis halen. Want een fleurig bosje bloemen fleurt niet alleen je huis, maar ook je humeur op. Dus laten we met z'n allen snel een bezoekje brengen aan de bloemenwinkel Apeldoorn, en het perfecte boeket creëren. Waarin deze prachtige, lente bloemen absoluut niet mogen ontbreken.

Lelies

Wanneer we denken aan lentebloemen staan lelies bovenaan ons lijstje. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in veel fleurige kleurtjes, maar ze ruiken ook nog eens erg lekker. Én je kunt ze zeer gemakkelijk combineren met elkaar of met andere fleurige bloemen. Lelies zijn tijdens de lente- en zomermaanden vrijwel overal verkrijgbaar, en ook zeer gewild als cadeautje voor anderen. En wil je een keer iets bijzonders? Kies dan voor de lelies met twee verschillende kleuren. Iets lastiger te vinden, maar absoluut de moeite waard!

Gerbera's

De afgelopen jaren zijn de gerbera's behoorlijk in populariteit gestegen. En niet voor niets. Gerbera's zijn namelijk bij uitstek de bloem voor grote boeketten. Ze staan goed in combinatie met vrijwel iedere andere bloem, en fleuren ieder boeket op. Gerbera's zijn verkrijgbaar in heel veel fleurige kleuren, waarvan rood, geel, roze en oranje de meest populaire keuzes zijn. Door de fleurige kleurtjes en de vriendelijke uitstraling van deze bloem, zijn ze zeer gewild voor het lenteboeket op de keukentafel.

Narcis

We kunnen natuurlijk geen lijstje maken met de mooiste lente bloemen, zonder de mooie narcis te vermelden. Deze prachtige gele bloem is immers al jaren een favoriet van velen. De narcis brengt rust met zich mee, en is daarom zeer geliefd als een bloem in huiskamers of keukens. Maar deze bloemen zijn niet alleen mooi voor binnenshuis. Ook buitenshuis doen deze bloemen het erg goed. Leuk idee dus om deze bloemen zowel in boeketten als in bloembollen te kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *