Hoe kies je de beste jurk?

Kleding kopen voor een evenement kan verwarrend zijn. Soms ga je naar een kledingwinkel met een idee in gedachten, maar als je daar eenmaal bent, raak je in de war waar je moet beginnen. Er zijn zoveel verschillende stijlen dat je je misschien overweldigd voelt. Een idee hebben van wat er goed uitziet, kan helpen bij het kiezen van een Jurk ontwerpen die het beste bij jou past. Elk meisje fantaseert haar hele leven over haar trouwdag en die dag willen ze eruitzien als de mooiste vrouw die er is. De keuze voor de unieke trouwjurk kan het meest verwarrende zijn. Je kunt zelfs je unieke trouwjurken personaliseren. Hier zijn enkele tips om je te helpen ervoor te kiezen om op te vallen: 

Bepaal je lichaamstype 

Alle lichaamstypes hebben voor- en nadelen. Als je weet wat je lichaamstype is, kan je je goed kleden. Bereken de maten van je buste, taille en heup. Afhankelijk van de afmetingen van elk onderdeel (in inches), bepaal je welke vorm je lichaam heeft om kleding te zoeken die goed past. Besteed aandacht aan je rondingen. Kijk hoe ze je buste, taille en heupen overbruggen. 

Bepaal welke kenmerken je wilt benadrukken 

Heldere, opvallende patronen zullen de aandacht trekken naar waar ze worden gedragen, dus als je je buste wilt benadrukken, koop dan een ontwerp daarop gericht. Kleding met een gestructureerd maatwerk wordt vaak gedragen om elk deel van je lichaam te benadrukken en vorm te geven. Je lichaam kan er voller uitzien met een duidelijkere taille. Dikke en stevige stoffen kan je bovenlichaam voller doen lijken, terwijl schoudervullingen je schouders specifiek breder kunnen doen lijken. Over het algemeen verbergt baggy kleding de definitie, terwijl strakkere pasvormen deze accentueren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *