Hoe kies je een cadeau voor iemand? 

Het bezoeken van feesten of festivals en familiefeesten of verjaardagen zijn allemaal geweldige tijden. We gaan genieten. Maar het vreselijke is wat eraan voorafgaat: cadeaus kopen. Als we iemand rechtstreeks vragen wat ze willen voor hun verjaardag en ze het ons echt zonder formaliteiten vertellen, beschouw jezelf dan als een geluksvogel. Maar meestal doen mensen alsof ze niets willen voor hun verjaardag, hoewel we allemaal weten dat dat helemaal niet waar is. Mensen waarderen een nuttig item meer als ze het cadeau krijgen dan als ze voor zichzelf kopen. We kunnen kiezen voor een Handgemaakte vazen, duurzame woonaccessoires, hout graveren etc maar hoe beslissen we wat de ander het leukst vindt? Hier zijn enkele tips om te helpen bij het kiezen van het best mogelijke cadeau: 

Maak een lijst 

Maak een lijst van alle dingen waartoe de persoon zich aangetrokken voelt en dingen die bepalen wie ze zijn. Maak deze lijst lang, besteed minimaal twee volle minuten aan het opschrijven van zoveel mogelijk dingen. Bedenk nu wat bij elk item op die lijst past, klein of groot. Je hoeft niet al die cadeaus te geven, maar je zult een aantal coole ideeën tegenkomen die je anders niet zou hebben, en als je er een paar combineert, wordt je cadeau gewaardeerd om hoe persoonlijk en attent je bent. 

Doe wat onderzoek

Als al het andere faalt, onderzoek dan. De meeste mensen hebben een verlanglijst en ze zullen behoorlijk verrast en opgetogen zijn als je op de een of andere manier precies vindt wat ze wilden, zonder zelfs maar te vragen dat ze misschien zelfs zijn vergeten dat ze zelf wilden. Kijk in hun Facebook-geschiedenis voor aanwijzingen. Besluip hun instagram om te weten welke productpagina's ze volgen. Dit kan even duren, maar het zal de moeite waard zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *