Hoe maak je de perfecte banner?

Voor een geboortevlag, feestslingers etc ben je bij ons aan het goede adres! De perfecte banner voor jouw dierbaren vereist een beetje van je creatieve kant, het gebeurt niet per ongeluk. Er zijn veel ontwerpbeslissingen voor nodig die heel gemakkelijk te kiezen zijn. Je hebt alleen je banner nodig om een ​​duidelijk beeld te geven van je doel. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de perfecte banner

Kies verstandige kleuren

Het kiezen van een kleurenschema dat ervoor zorgt dat je banner eruit springt, is erg belangrijk om het aantrekkelijk en opvallend te maken. Kleurassociaties en voorkeuren zijn een persoonlijke aangelegenheid die van persoon tot persoon verschilt. Sommigen houden van licht, anderen van donker. Het kiezen van kleuren moet niet alleen betrekking hebben op de kleuren die je mooi vindt. Let op de omgeving waar je de banner wilt plaatsen. Als de plaats waar de banner moet worden geplaatst een plaats is met minder licht, dan moeten de kleuren die gebruikt zijn om de banner te maken heldere kleuren zijn.

Maak de banner op afstand leesbaar 

De afstand kan mogelijk een negatieve invloed hebben op de leesbaarheid. De sleutel is om te weten vanaf welke afstand jouw banner zal worden bekeken en om er vervolgens voor te zorgen dat alle tekst op de banner vanaf die afstand gemakkelijk leesbaar is. Voor iemand die een buitenbanner maakt. Kies een klassiek lettertype dat niet te gestileerd is. Vet het lettertype in als de letters er een beetje dun uitzien. Er kunnen opvallende afbeeldingen worden gebruikt die een uitstekende manier kunnen zijn om het ontwerp van je banner te verbeteren. Je kunt ook eenvoudig het benadrukte gedeelte, of het nu tekst of afbeelding is, groter laten lijken dan andere elementen op de banner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *