Jeans made to measure: de perfecte pasvorm vinden

Met alle verschillende jeansstijlen en modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om een ​​paar te vinden dat precies goed past. Mensen hebben niet alleen unieke lichaamsvormen, maar kunnen ook de voorkeur geven aan bepaalde soorten stof of dessins. Met made to measure gemaakte jeans kun je je eigen custom fit ontwerpen voor maximaal comfort!

Jeans made to measure

Je kunt je jeans personaliseren met verschillende pasvormopties en stijlvoorkeuren. Kies uit drie verschillende pasvormen: slank, recht of bootcut. Als je de voorkeur geeft aan een andere stof dan denim, is deze ook verkrijgbaar!

Persoonlijke service

De ontwerper neemt uw maten op en maakt een patroon dat bij u past. U kunt ook kiezen uit meer dan 100 verschillende stoffen! Na slechts 30 minuten meten, kunt u uw voltooide spijkerbroek in slechts drie dagen ophalen.

Extra comfort

U hoeft zich geen zorgen te maken over ongemakkelijke knelling of druk als u een made to measure gemaakte jeans draagt. Je zult merken hoe comfortabel je nieuwe jeans is als je hem voor het eerst aantrekt! Je voelt je niet alleen goed, maar je ziet er ook goed uit.

In een wereld waarin spijkerbroeken volgens standaardpatronen worden gemaakt is het verfrissend om het type pasvorm en de stof te kunnen kiezen die het beste bij je lichaam passen!

Voordelen van jeans made to measure

• Verhoogde kwaliteit en duurzaamheid van jeans

• Op maat gemaakt voor uw lichaamstype

• Geen aanpassingen meer nodig na aankoop

Vergeet de uren die je kwijt bent met veel spijkerbroeken passen in winkels, online winkelen of zelfs in je eigen kledingkast! Jeans made to measure kopen is de slimste en gemakkelijkste manier om de perfecte pasvorm te vinden.

Wat zijn enkele van de meest populaire stijlen van op maat gemaakte jeans?

• Bootcut met rechte pijpen voor slanke benen en heupen

• Skinny jeans die je rondingen laten zien, heeft meestal een strakkere pasvorm rond de heupen en loopt vanaf daar taps toe. Ze kunnen hoog in je taille of laag-midden worden gedragen.

• Jeans met rechte pijpen die van boven naar beneden op dezelfde lengte zijn gesneden, slankmakend en flatterend met een bredere tailleband. De look is meer getailleerd op de heupen, maar kan losser worden gemaakt door ze hoger op je taille te dragen.

Koop vandaag nog je nieuwe made to measure gemaakte jeans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *