Wat draag je tijdens een vakantie in Bali

Als vakantieganger kun je niet meer om Bali heen. Nét als Ibiza, is Bali inmiddels één van de meest populaire vakantiebestemmingen geworden. En niet voor niets. Bali is namelijk schitterend, met z'n blauwe zeeën en parelwitte stranden. Maar waar Ibiza bekent staat om de feestjes en de drukte, kenmerkt de Bali stijl zich juist door rust en reinheid. Geen heftige prints en felle kleuren dus. Maar wat draag je dan wel tijdens je vakantie in Bali?

Welke sieraden draag je in Bali

Laten we bij de accessoires beginnen. Want sieraden zijn nou eenmaal onmisbaar bij de Bali look. De meeste mensen dragen daarom zilveren sieraden, die de zachte blauwtinten van de zee weerspiegelen. Wil je toch graag sieraden met edelstenen of kralen dragen? Kies dan voor mooie zachte aardetinten, zoals bruin, blauw of zachtgeel. Weet je nog steeds niet welke sieraden je moet kiezen? Geen zorgen. Gelukkig zijn er merken, zoals Joy Jewellery Bali, die zich specialiseren in de prachtige Bali sieraden.

Welke kleding draag je in Bali

Er hangt een rustgevende en ontspannen sfeer op Bali. Het is dus niet verwonderlijk dat de Bali outfits zich kenmerken door lichte kleuren. Het gebruik van zachte en natuurlijke tinten zou namelijk een goede invloed hebben op je humeur. Blauw, wit, lichtbruin en zacht grijs komen dan ook vaak voor in kledingstukken. Daarnaast is de kleding vrijwel exclusief gemaakt van soepele stoffen die zeer zacht aanvoelen op de huid. Op Bali is het vooral belangrijk dat je je comfortabel voelt in je outfit, en lekker vrij kunt bewegen

Welke schoenen draag je in Bali

Bali heeft een heerlijk warm klimaat, wat betekent dat je vrijwel nooit dichte schoenen zult hoeven dragen. Op het strand loop je op blote voeten, om het zand tussen je tenen goed te voelen. En tijdens een avondje uit, loop je op mooie sandalen. Veel van de sandalen of slippers in Bali zijn gemaakt van kwalitatief hoge materialen, zodat het lijkt alsof je altijd op blote voeten loopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *